Filet de porc amb prunes i pinya

Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 1 hora



Ingredients


Per a 6 persones:

  • 2 filets de porc
  • 200g de bacó o cansalada tallada ben prima
  • Prunes i orellons al gust
  • Pinya al gust
  • 4 cebes
  • 100ml de suc de pinya
  • 100ml de Pedro Ximenez
  • 150ml de caldo de carn
  • Oli
  • Sal
  • Pebre



Preparació


Hem volgut provar com quedava amb el bacó i amb la cansalada i per això hem fet un filet amb cadascun dels envoltoris. Personalment ens ha agradat més amb el bacó, però per a gustos els colors.

I. Preescalfem el forn a 190ºC.

II. Tallem la ceba i la posem en una safata de forn amb oli d'oliva.


III. Salpebrem els filets de porc i els emboliquem amb la cansalada o el bacó. Un cop ho tenim fet els posem a la safata junt amb la ceba, tirem un rajolí d'oli per damunt de la carn i hi afegim les prunes i els orellons. Ho introduïm al forn durant 30 minuts.


IV. Afegim la pinya, el seu suc, el vi i el caldo de carn. Ho deixem al forn 15 minuts més. Transcorregut aquest temps ja podrem servir.



Bon profit!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes