Trena salada

0 comentaris

Temps de preparació: 30 minuts
Dificultat: Fàcil




Ingredients


  • Pasta de full rectangular
  • Bacó (4-5 làmines aprox.)
  • 15-20 dàtils, en funció de la mida
  • Formatge brie
  • Mantega
  • Orenga





Preparació


I. Preescalfem el forn a 200ºC.

II. Estirem la pasta de full sobre una superfície plana i hi estenem les tires de bacó al centre de la massa.


III. Obrim els dàtils per la meitat i els hi treiem el pinyol. Anem posant les meitats sobre el bacó.


IV. Tallem unes làmines de brie i cobrim els dàtils.


V. Anem fent tires horitzontals amb la massa des del bacó fins a l’extrem. Hem d’intentar que siguin totes igual de gruixudes.


VI. Anem creuant les tires d’un costat cap a l’altre per donar-li la forma de trena. Un cop creuades totes les tires, dobleguem la massa dels extrems per tancar les puntes.


VII. Desfem una mica de mantega al microones i, amb un pinzell de cuina, untem la trena.

VIII. Hi espolvoregem orenga al gust i ho introduïm al forn uns 15-20 minuts (fins que la trena estigui daurada).


Bon profit!!!

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes