Mandonguilles de bacallà

Temps de preparació: 45-50 minuts
Dificultat: Mitja



Ingredients


Per a 4 persones:

  • 500g de bacallà esqueixat i dessalat
  • Un ou
  • 6 tomàquets
  • Un Perrot vermell
  • ½ got de llet
  • All i julivert
  • Farina
  • Pa ratllat
  • Oli
  • Sal
  • Un polsim de sucre


Procediment


I. Piquem el bacallà amb la picadora.


II. Hi afegim la picada d’all i julivert (podem picar-ho nosaltres o comprar-ne de preparat).


III. Afegim l’ou i remenem.


IV. Hi posem la llet i tornem a remenar.


V. Hi afegim dues cullerades soperes de farina i una de pa ratllat per espessir-ho. Anem remenant fins a obtenir una textura amb la qual poguem fer les boles de mandonguilles (si veiem que no queda prou espès, podem afegir més farina i pa ratllat).


VI. En un recipient posem dues cullerades soperes de Farina i una de pa ratllat per arrebossar.

VII. Anem donant forma a la mandonguilles i arrebossant-les en la barreja anterior.


VIII. Fregim les mandonguilles en oli calent i reservem.


IX. Ratllem els tomàquets i hi afegim un polsim de sal i de sucre per treure’n l’acidesa. Reservem.


X. Netegem i tallem el pebrot.


XI. Aprofitem l’oli de fregir les mandonguilles per fregir el perbot en una cassola.


XII. Quan el Perrot està cuit, hi afegim la salsa de tomàquet i les mandonguilles. Ho deixem bullir una mica fins que espessi la salsa (uns 5 minuts aprox.).


Bon profit!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes