Pollastre a les 40 dents d'all

Temps de preparació: 2 hores
Dificultat: Fàcil


Ingredients


  • 1 pollastre
  • 40 dents d’all (uns 4 caps d’all)
  • Sal
  • Pebre
  • 50g de mantega
  • Herbes aromàtiques
  • 4 cebes
  • 250ml d’aigua



Preparació


I. Preescalfem el forn a 200ºC.

II. Desfem els caps d’all fins a tenir les 40 dents. No les hem de pelar ja que sinó deixarien un gust massa fort.


III. Desfem la mantega al microones i pintem el pollastre per dins.

IV. Omplim el pollastre amb aproximadament la meitat de les dents i també hi posem part de les herbes aromàtiques. Un cop farcit, el cosim per tal que no es surtin els alls i el posem en una safata de forn.


V. Preparem una barreja amb 2 cullerades de postres de sal i una de pebre.


VI. Pintem el pollastre per fora amb la mantega i l'arrebossem amb la barreja de sal i pebre. Un cop arrebossat hi tirem una mica més d’herbes pel damunt.



VII. Posem les dents que ens han sobrat i les cebes pelades al voltant del pollastre.


VIII. Afegim l’aigua.

IX. Ho fiquem al forn durant 1h 30 minuts. Quan ja ho tenim llest, retirem la capa de sal de sobre el pollastre i ja podem servir.


Bon profit!!!

3 comentaris:

  1. M'encanten els alls, i el pollastre! Un plat genial, i tant!

    ResponElimina
  2. Quan veus 40 grans d'all penses... quants, però veient el resultat segur que surt un pollastre gustós i ben perfumat! té bona pinta!!

    ResponElimina
  3. Voldria comentar-te que en català no existeixen ni les dents ni els caps d'all, són grans i cabeces. Es que fa molt mal d'ulls... i la recepta segur que és boníssima. Gràcies.

    ResponElimina

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes