Truita de riu amb espàrrecs verds

Temps de preparació: 40 minuts
Dificultat: Molt fàcil



Ingredients



Per a 2 persones
  • 2 truites de riu
  • 4 talls de cansalada fumada (bacó)
  • 1 Llimona
  • Pa ratllat
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Espàrrecs verds per a la guarnició


Preparació


I. Netegem les truites, i hi podem 2 talls de bacó dins de cadascuna. Si el forat que tenen no és prou gran, mirarem de fer-lo més gran amb un ganivet, i si cal, doblegarem el bacó pel mig.


II. Fem dos talls en un costat de cada truita per tal de posar-hi un tall de llimona.


III. Posem les truites en una safata de forn.  Les salpebrem al gust, els posem un raig d’oli pel damunt i els hi tirem pa ratllat.


IV. Preparem els espàrrecs. Per fer-ho, els netejarem i tallarem la part més dura de baix i la llençarem.

V. Afegim els espàrrecs a la mateixa safata on es troben les truites.


VI. Ho posem tot al forn a 180ºC durant 25 minuts.

Bon profit!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes