Pollastre a la parmesana

Dificultat: Molt fàcil
Temps de preparació: 30 minuts

Primer que tot volem agraïr al Jose Luis que ens hagi proporcionat la recepta.


Ingredients


Per a 4 persones

  • 2 Pits de pollastre en filets
  • Formatge en làmines (tipus "Tranchetes")
  • Formatge ratllat
  • 200g de tomàquet fregit
  • Pa ratllat
  • Ou
  • Oli
  • Sal


Preparació


I. Netegem els pits de pollastre.

II. Arrebossem amb ou i pa ratllat els filets. Hem d’afegir sal a l’ou abans d’arrebossar els filets.

III. Fregim amb oli ben calent els filets fins que estiguin ben daurats.

IV. Anem col·locant els filets en una safata de vidre per a forn, l’un al costat de l’altre de manera que es superposin una mica.


V. Un cop els hem col·locat tots, posem una quantitat generosa de salsa de tomàquet pel damunt per tal que no quedin secs.


VI. Posem mitja làmina de formatge damunt de cada filet.


VII. Hi afegim formatge ratllat.


VIII. Ho posem tot al forn, a 200ºC fins que es fongui el formatge.


Presentació


Ho podem acompanyar tot amb patates xips o patates fregides.

Bon profit!!!

1 comentaris:

  1. Hola! sóc Teresa de comacasa-res! ja us he afegit al bloc! ens anem visitant!!! bon cap de setmana!

    ResponElimina

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes