Empanades argentines

Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 1 hora


Ingredients


Per unes 20-25 empanades petites:

  • Discs per a empanades
  • 250g de carn de vedella picada
  • 1 ceba petita
  • 1 ou
  • olives sense os
  • 1/2 cullereta de pimentó dolç
  • 1/4 de cullereta de comí
  • oli
  • sal
  • pebre


Preparació


I. Bullim l'ou uns 10 minuts per fer-lo dur.
II. Piquem la ceba i la fregim durant 5-10 minuts fins que s'estovi.
III. Afegim la carn picada a la ceba i la coem fins que canviï de color. Hi afegim la sal, pebre i comí.
IV. Afegim els ous ratllats, les olives picades i el pimentó i ho remenem tot un parell de minuts.
V. Per tal d’omplir les empanades hem de posar una cullerada de farcit per a cada embolcall. Podem tancar-les caragolant la vora o bé utilitzant una forquilla.

VI. Posarem les empanades al forn a 200ºC durant 15 minuts aprox. fins que estiguin daurades.

 Bon profit!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes